Koululaisvierailut

Tulosta
Kerro kaverille

Taitaja-tapahtumassa pääsi näkemään 41 eri ammattia ja sen, kuinka nuoret huiput näyttivät parasta ammattitaitoaan. Taitaja 2011 -kilpailussa oppilailla oli mahdollisuus saada tietoa eri ammateista ja koulutusvaihtoehdoista kätevästi saman katon alta. Oppilaat seurasivat heitä kiinnostavien ammattien kilpailulajeja ja samanaikaisesti saivat tietoa ammatteihin kouluttautumisesta. Ammattialoihin pääsi tutustumaan joustavasti ja helposti Opintopolkujen avulla.

Näillä sivuilla on joukko tehtäviä, jotka auttoivat jäsentämään tutustumista Taitaja 2011 -tapahtumaan. Samalla tehtävät auttoivat hankkimaan tietoa koulutus- ja urasuunnittelun tueksi. Tehtäviä pystyi tekemään itsenäisesti, opinto-ohjauksen tunneilla, pienryhmissä tai henkilökohtaisessa ohjauksessa.

 

Taitaja9-kilpailu ysiluokkalaisille


Yhdeksäsluokkalaiset kilpailivat kädentaidoista kolmihenkisillä joukkueilla. Joukkueet karsittiin paikallis- ja aluekilpailujen kautta finaaliin, joka pidettiinTaitaja SM-kilpailun yhteydessä. Taitaja9-kilpailun voittajat saivat moposkootterit!

Lisätietoa Taitaja9-kilpailusta

  

 

Lähetä E-kortti

Lähetä kaverille sähköinen postikortti. Selaa kortteja
© Copyright 2008 Skills Finland