Hemmottelua kilpailuhälinän keskellä

Tulosta
Kerro kaverille
03.05.2011 13:33
 

Lähetä E-kortti

Lähetä kaverille sähköinen postikortti. Selaa kortteja

Kuopion Taitaja2011-kilpailuissa nähtiin paljon osaajia ja vierailijoita tiistaipäivänä. Monet kilpailualat vetivät huomiota monilta katsojilta mukaan lukien Kauneudenhoito. Kosmetologien työskentelyä seurasi moni katsoja mielenkiinnolla. Tehtäväalueen edustalla liikkui paljon yleisöä jo kilpailijoiden aloittaessa töitään.

 

Kauneudenhoitoalan kilpailijat toteuttivat kilpailutyönään asiakkaalle 2011 kesätrendiehostuksen, osavartalohoidon, hartia- ja selkähieronnan ja käsihoidon. Tehtävään kuului myös toteuttaa spa-jalkahoito ja kasvohoito, kestovärjäys ja kaunistava ehostus. Kilpailijat aloittivat työnsä yhdeksältä tiistaiaamuna trendiehostuksen merkeissä.

 

Trendiehostuksessa jokaisella kilpailijalla oli samanlainen ehostusmalli, joka oli määrätty ennalta. Tehtyään mallikuvan ehostuksen valmiiksi, tuomarit arvostelivat lopputuloksen verraten sitä mallikuvan meikkiin. Aikaa tehtävänantoon oli varattu kaksi tuntia ja puolenpäivän jälkeen kilpailijat jatkoivat osavartalohieronnalla ja monilla muilla eri hoidoilla.

 

Teksti: Marjukka Hämäläinen


© Copyright 2008 Skills Finland