Taitaja-kilpailuissa jaettiin ensimmäiset mitalit

Tulosta
Kerro kaverille
03.05.2011 15:46
 

Lähetä E-kortti

Lähetä kaverille sähköinen postikortti. Selaa kortteja

TaitajaPLUS-lajiperheen ensimmäinen kilpailulaji käytiin tiistaina ja voittajaksi selvisi Keskuspuiston ammattiopistossa opiskeleva Teemu Pekkinen.

 

Kiinteistöhuollon lajivoitosta yllättynyt Teemu kuvaa oloaan todella hyväksi. Vahvuudekseen hän mainitsee aikaisemmin karttuneen putkialan työkokemuksen ja lisäksi tehtävät sisälsivät Teemun mielestä samantapaisia asioita, joita hänen koulussaan opiskellaan

 

Voitto ei ollut Teemulle itsestäänselvyys ja hän kertoo oppineensa ainakin yhden asian: "Aina kannattaa yrittää!"

 

Hopealle sijoittui Ammattiopisto Luovissa opiskeleva Jimi Junes ja kolmannelle sijalle kiri Kiipulan ammattiopiston oppilas Juha Nisula. TaitajaPLUS jatkuu keskiviikkona Cateringkokki-kilpailulla ja torstaina Puhdistuspalveluiden kilpailulla.

 

Palkintoja olivat jakamassa Taitaja2011-kilpailujohtaja Ilkka Kemppainen, sekä Skillsin ja IAF hallituksen jäsen, rehtori Markku Aunola.

 

Toista kertaa Taitaja-kilpailuissa mukana oleva TaitajaPLUS-lajiperhe on tarkoitettu erityistä tukea tarvitseville opiskelijoille. Plussassa kilpailevat oppilaat, joille on laadittu henkilökohtainen ja mukautettu opintosuunnitelma eli HOJKS.

 

Teksti: Suvi Autto


© Copyright 2008 Skills Finland