Reinorekka kurvasi Taitajiin

Tulosta
Kerro kaverille
04.05.2011 13:04
 

Lähetä E-kortti

Lähetä kaverille sähköinen postikortti. Selaa kortteja
Taitaja2011-tapahtuma-alueelle on parkkeerattu suuri Reinorekka. Rekalla on lava, jolla koreilee upea Reinomopo. Mopedi on ruskea Reino-kangas päällysteinen. Lavan edustalla on kytketty videokamera "videobaari", jossa yleisö voi lähettää Youtube-terveisiä. Rekan luona myydään paljon myös Reino aiheisia tuotteita, muun muassa kenkiä, tossuja, levyjä, kännykkäpusseja ja hiirimattoja. Tuotteita löytyy jokaiselle ikäryhmälle moneen eri väriin.

 

Reinoklubin idea on jakaa tietoa rekan ja klubin olemassaolosta ja tuoda Suomen suositut Aino&Reino-tuotteet lähelle ihmisiä. Klubia lähdettiin luomaan vuonna 2007, kun festareilla Reinorollaattorilla kiertänyt pieni ryhmä möi tossuja väelle.

 

Nykyään Reinorekka starttaa kesän alussa liikkeelle ja tapahtumia riittää. Tänä vuonna rekka aloitti kiertueensa 2.5 Tampereen torilta ja jatkoi illalla Taitaja-kilpailuihin. Kiertueilla on mukana kolme pääasiassa työskentelevää henkilöä. Lisäksi koko kiertueen pääjehuna toimii Jone Nikula. Nikula pyrkii olemaan mahdollisimman paljon toiminnassa mukana muiden velvoitteiden tiimoilta. Hänet nähtiin myös Taitaja-kilpailuissa tiistaina.

 

Laura Vaino, yksi kiertueen työntekijöistä, iloitsee siitä, että asiakkaita riittää. Myös tapahtumia on tulossa paljon, joissa klubi on mukana.

 

"Tapahtumia riittää, kesäkuu on buukattu jo loppuun. Heinäkuulle ei ole vielä varauksia", Vainio selvitti.

 

Vainio kertoo lisää oheistoiminnan mahdollisuuksista muun muassa mopon päällä voi kuvauttaa itsensä kaverien kanssa ja mahdollisesti käyttää hauskaa kuvaa myös tällä viikolla olevana äitienpäivänä äitienpäiväkorttina. Videobaarin kaikki kuvatut videotervehdykset menevät Youtubeen, jossa Reinoklubilla on oma kanava.

 

Teksti: Marjukka Hämäläinen


© Copyright 2008 Skills Finland