Seniori Taitajat kuskasivat puuhalkoja

Tulosta
Kerro kaverille
04.05.2011 13:14
 

Lähetä E-kortti

Lähetä kaverille sähköinen postikortti. Selaa kortteja
"Kyllä täällä on mahoton vilske", kertoo Seniori Taitajan erittäin savolainen juontaja. Seniori Taitajassa viisi Taitaja-kilpailijoiden tukijoukoista kerättyä joukkuetta kilpailee toisiaan vastaan.

 

Tehtävänä ovat pinota puuhalot oikein kuljetus telineelle. Tehtävä tuntuu olevan vaativampi kuin luulisi. Aikaa on viisitoista minuuttia ja siinä ajassa pitäisi pinota halot telineelle, kuljettaa ne kiemurrellen pöytien välistä ja selvitä kentän toiselle puolelle.

 

"Täytyy palata takasi niinku Afrikan Tähessä", juontaja muistuttaa, jos matkan aikana tippuu yksikään halko kyydistä.

 

"Kertaus on opintojen äiti"

 

Kilpailijat pinoavat puita kuumeisesti ja pähkäilevät erilaisia strategioita, millä pääsisi maaliin ensimmäisinä. Toisessa erässä tällaisen strategian keksii Lapinlahden joukkue, joka kuskaa puuhalkonsa maaliin ensimmäisenä. Ensimmäisen erän nopein on Nilsiän joukkue.

 

"Hyvvee ja sinnikästä yrittämistä", Juontaja summaa yhteen joukkueiden työtä, yleisön hurratessa ja ilman täyttyessä aplodeista.

 

Toisen erän kilpailijoilla on kiivas kilpailu siitä, kuka pääsee seuraavana maaliin. Matkan varrella tippuu halkoja ja alusta aloitetaan monta kertaa.

 

Voittajille pehmeitä palkintoja

 

Kahden erän palkointoina on pyyhkeitä ja vuodevaatteita. Juontaja ja Skillsin Pekka Matikainen jakoivat palkinnot voittajille.

 

Ensimmäisen erän voittaja on Nilsiän joukkue. He saavat vuodevaatepaketit ja mitalit hyvästä suorituksesta. Toisen erän voittaja on Lapinlahden joukkue, joka saa palkinnoksi pyyhkeitä ja kaulaansa mitalin.

 

Jokaisella joukkueella on hyvä mieli ja omasta suorituksesta ollaan ylpeitä.

 

Teksti: Laura Huhtilainen


© Copyright 2008 Skills Finland