Taitajat ovat meriitti koululleen

Tulosta
Kerro kaverille
04.05.2011 22:14
 

Lähetä E-kortti

Lähetä kaverille sähköinen postikortti. Selaa kortteja
"Taso nousee joka kerta", asiakaspalvelu pisteellä varavastaavana toimiva markkinoinnin opettaja Markku Järvinen kommentoi Taitaja-kilpailua. Hän on kolmatta kertaa mukana Taitajissa. Edellisillä kerroilla hän on ollut katselemassa ja toiminut tuomarina.

 

Miten pääsee Taitajiin?

 

Taitajiin voi ilmoittautua lomakkeella, jos kilpailun kahdenkymmenen vuoden yläikäraja ei tule vastaan. Opettajat saattavat ehdottaa jollekin tietylle opiskelijalle Taitajiin lähtöä. Opiskelijat kokeilevat semifinaaleissa onneaan, ja vaikka he eivät pääsisikään finaaleihin asti, on palaute silti ollut hyvää.

 

Lajivastaavat suunnittelevat tehtävät kilpailijoille. Kriteerejä on kaksikymmentäviisi ja niiden avulla pitäisi arvostella jokainen kilpailija.

 

Taitajissa käyneet saavat mukaansa todistuksen, joka kertoo heidän olleen mukana tässä tapahtumassa sekä rahapalkinnon. Osallistujat saavat ikimuistoisen kokemuksen ja mahdollisia työtarjouksia.

 

Yritykset katselevat kilpailijoista potentiaalisia työntekijöitä. Kuka tietää, ehkä taitaja onkin yrityksen työntekijä.

 

Semifinaaleista finaaleihin

 

Kilpailijoita oli ilmoittautunut Asiakaspalvelun semifinaaleihin yli kuusikymmentä eri paikkakunnilta ja kuusi heistä pääsi finaaliin. Karsinnat olivat tammikuussa.
Tänä vuonna Asiakaspalvelussa on mukana kaksi kuopiolaista ja Järvinen toivoo heille menestystä. Mutta mitä voitto merkitsisi, jos sellainen tulisi?

 

"Meriittejä koululle", Järvinen vastaa lyhyesti.

 

Tietenkään voitto ei ole tärkeintä, sillä pääseminen osaksi kilpailua, on jo itsestään voitto.


Teksti: Laura Huhtilainen


© Copyright 2008 Skills Finland