Rekrytori kannustaa urasuunnitteluun

Tulosta
Kerro kaverille
05.05.2011 07:43
 

Lähetä E-kortti

Lähetä kaverille sähköinen postikortti. Selaa kortteja

Kävijöitä on keskiviikkona ollut runsaasti Hämeen ammattikorkeakoulun HAMK:n pisteellä Taitaja2011-kilpailujen Rekrytorilla. Suuren kävijämäärän vuoksi on haettu lisää materiaalia. HAMK on tarjonnut nopanheittoa jossa voittaa palkintoja sekä koulutustuotteitaan ammattikorkeakoulustaan. HAMK-pisteen vetäjät kertovat, että ovat kohdanneet potenttiaalista väkeä.

 

"Tämänkaltaisissa tapahtumissa on helppoa verkostoitua. Olemme törmänneet tuttuihin opettajiin, jotka ovat käyneet HAMK:in koulutuksissa ja vaihtaneet kuulumisia. "

 

JHL-pisteelle ihmiset tulevat rykelmissä. Ruuhkaa on ollut ja uusia jäseniä on tullut JHL:ään. Kahtena ensimmäisenä kilapilupäivänä on tullut 30 uutta jäsentä.
JHL:n pisteen vetäjän mielestä Taitaja-kilpailussa on hyvä tilaisuus edustaa, sillä ammatit ja ihmiset ovat täällä helposti tavoitettavissa.

 

"Erittäin hyvin on tämä päivä mennyt. Ruuhkasta ollaan selvitty, karamellit on mennyt kaupaksi."

 

Päivä on sujunut myös Savon ammatti- ja aikuisopiston ammatillisen aikuiskoulutuksen pisteellä. Ihmiset ovat olleet kiinnostuneita ja kyselleet pisteen vetäjiltä koulutusmahdollisuuksista. Kävijöitä on ollut vauvasta vaariin. Myös Savon ammattikorkeakoulun opiskelijat ovat kyselleet mitä aikuiskoulutuksella on heille tarjota.

 

Fiilikset ovat korkealla Teknologia teollisuuden pisteellä. Väkeä on riittänyt ja nuoria on käynyt paljon täyttämässä kyselyä. Kyselyssä kysellään muun muassa, mikä on unelma-ammattisi. Koko päivän on ollut positiivinen tunnelma.

 

"Nuoret tietävät mitä haluavat, kukaan ei ole sanonut ettei tiedä mitä tekee isona. "

 

Ponssen pisteellä on niin ikään käynyt kävijöitä kiitettävästi. Ponssen edustajat pitävät positiivisena asiana, että nuoret ja vanhemmatkin ihmiset ovat olleet kiinnostuneita yhtiöstä. He pitävät myös Taitaja-kilpailuja hyvänä tapana markkinoida omaa toimintaansa.

 

"On hienoa olla valtakunnallisessa tapahtumassa mukana."

 

Teksti: Maiju Vaalimaa


© Copyright 2008 Skills Finland