Taitaja-nuoret juhlivat Cheekin tahdissa

Tulosta
Kerro kaverille
05.05.2011 07:59
 

Lähetä E-kortti

Lähetä kaverille sähköinen postikortti. Selaa kortteja
Mission Pro -konserttiin tuli hyvä määrä ihmisiä, lapsista aikuisiin. Nuoret olivat tulleet hyvällä fiiliksellä paikan päälle kuuntelemaan Cheekiä, Reckless Lovea sekä NRJ:n Aamupoikia Anssia ja Renneä. Osa nuorista tuli, vaikkei tiennyt keitä esiintyy, viettämään aikaa ja katsomaan kokonaisuutta. Tapahtumaan oli vapaa pääsy.

 

Nuoret pitivät isosta areenasta ja odotuksetkin olivat sen mukaiset.

 

"Paikka on niin iso että tämän täytyy olla hyvä tapahtuma", kommentoitiin yleisön joukosta.

Lavan eteen kertyi jo hyvissä ajoin mukava määrä yleisöä. Esiintyjät saivat yleisöstä ääntä ja meininki kasvoi illan mittaa vieläkin paremmaksi.

 

Moni eturivin ihmisistä odotti koko illan eniten Reckless Lovea. Aamupojat Anssi ja Renne olivat myös ihmisten mielessä.

 

"Tultiin katsomaan Aamupoikia, sillä he ovat hyviä juontajia. Kuunnellaan joka aamu heidän juontoaan radiosta", innostunut fanijoukko kertoi.

 

Päällisin puolin näytti siltä, että eniten ihmisiä oli Cheekin esiintyessä.

 

Suurin osa nuorista oli käynyt samana päivänä Taitaja-kilpailuissa katsomassa paikkoja. Suurin osa oli käynyt luokkansa kanssa. Oli myös heitä, jotka tulivat paikalle omaa tietään. Nuoret pitivät tapahtumaa onnistuneena. Nuoret kokivat hyödylliseksi sen, että näki livenä miten työtä tehdään eri aloilla oikeasti.

 

"Katselimme sekä ihailimme Taitaja-kilpailuja. Aikaisemmin ei ollut minkäänlaista käsitystä koko tapahtumasta. Ensi vuonna voisi jopa osallistua", eräs koululainen kaavailee.

 

Pieni osa nuorista ei ollut käynyt vielä Taitaja-kilpailuja katsomassa. Nämä nuoret olivat kuulleet Mission Pro -konsertista tv:stä sekä lähipiiristään.

 

Teksti: Maiju Vaalimaa


© Copyright 2008 Skills Finland