Tehtävät Taitaja 2011 -tapahtuman jälkeen

Tulosta
Kerro kaverille
 

Lähetä E-kortti

Lähetä kaverille sähköinen postikortti. Selaa kortteja
On aika tarkistaa Taitajarepun sisältö - kokemukset ja tieto koulutus- ja uravalintojesi tueksi!


Nyt on aika tarkastella, minkälaista tietoa ja kokemusta sait Taitaja 2011 -tapahtumasta ja siihen liittyvistä tehtävistä. Seuraavat tehtävät auttavat sinua jäsentämään hankkimiasi tietoja ja kokemuksia sekä päättämään, mihin suuntaat yläkoulun jälkeen.1. Aloitetaan ensin pienellä lämmittelytehtävällä. Pohdi, millaista osaamista olet hankkinut harrastustesi tai vapaa-ajan toimintojesi kautta:


• kirjaa taulukkoon (liite 5) harrastuksiasi tai toimintaasi vapaa-ajalla (pelaaminen tietokoneella, lemmikin hoito, jalkapallo, järjestötoiminta jne.)
• rastita tämän jälkeen kaikki ne tiedot, taidot ja persoonalliset ominaisuudet, joita kirjaamassasi harrastuksessa/vapaa-ajan toiminnassa tarvitaan
• arvioi lopuksi, missä asioissa sinä olet hyvä ja vahva ja ympyröi ne tiedot, taidot ja ominaisuudet lomakkeesta
2. Palauta mieleesi Taitaja2011 -tapahtuma ja kilpailulajit, joihin tutustuit. Kirjaa taulukkoon (liite 6) tutustumasi lajit ja täydennä taulukko tekemiesi havaintojen perusteella.3. Tee loppupäätelmä Taitaja2011 -tapahtumasta ja siihen liittyvistä tehtävistä. Arvioi tapahtuman ja tehtävien antia sekä valmiuksiasi tehdä ammatinvalintaa koskevia päätöksiä vastaamalla lomakkeessa (liite 7) esitettyihin kysymyksiin. Keskustele vastauksistasi opinto-ohjaajasi ja kotiväkesi kanssa.


Nyt olet upeasti pohtinut Opintopolku-tehtävien kautta tulevaissuutasi. Toivotamme sinulle menestystä tulevalle polulle!


© Copyright 2008 Skills Finland