TaitajaPLUS

Tulosta
Kerro kaverille
 

Lähetä E-kortti

Lähetä kaverille sähköinen postikortti. Selaa korttejaTaitajaPLUS


Taitaja-kisojen yhteydessä järjestetään erityistä tukea tarvitsevien TaitajaPLUS -ammattitaitokilpailut. TaitajaPLUS -kilpailuihin osallistumisen perusteena on jokin jokapäiväiseen elämään vaikuttava haitta tai vamma. Osallistumisen edellytyksenä on kilpailijalle tehty HOJKS eli henkilökohtainen opetuksen järjestämistä koskeva suunnitelma. Kilpailun alaikäraja on 15 vuotta, yläikärajaa ei ole.

TaitajaPLUS-lajeihin osallistuvien loppukilpailu kestää 1 - 2 päivää, kilpailuaika on 3 - 6 tuntia päivässä. Yksilölajeissa on 3 - 8 kilpailijaa, joukkuelajeissa kilpailijoita on 3 - 6.  Osallistumismaksu on pienempi kuin muissa Taitaja-lajeissa.


TaitajaPLUS lajeissa noudatetaan tarkasti Taitaja aikatauluja mm. ilmoittautumisen ja karsintojen osalta.

TaitajaPLUS-lajit vuonna 2011 ovat: kiinteistönhoito, puhdistuspalvelu sekä cateringkokki parikilpailu kokille ja tarjoilijalle.  Näytöslajina on valmentava ja kuntouttava koulutus.


Osaan Taitaja kilpailulajeista on mahdollista osallistua myös 8+1 kilpailijana. Tarkat vaatimukset 8+1 ilmoittautuvalle, katso Taitaja säännöt kohta 5.1. Tiedostelut lajikohtaisesta 8+1 tilanteesta lähetetään Taitaja kilpailulajin lajivastaavalle.

 

TaitajaPLUS aikataulut:

 taitajaplus_2011_kilpailuaikataulu.pdf

 

Lajivastaava

Mikko Pasonen
Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen
GSM 040 319 3385Varavastaava

Harri Huovinen
Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen
GSM 040 319 3111

 

 Yhteistyössä:

 

 

kpao

 

 

 

 


© Copyright 2008 Skills Finland