TaitajaPLUS: Kiinteistönhoito

Tulosta
Kerro kaverille
 

Lähetä E-kortti

Lähetä kaverille sähköinen postikortti. Selaa kortteja

TaitajaPLUS Kiinteistönhoito


Lajikuvaus

 

Kiinteistönhoitajalla on valmiudet erilaisiin kiinteistönhuollon sekä viher- ja ulkoalueiden hoidon ja huollon työtehtäviin. Kiinteistönhoitopalvelut voivat sisältää toimipaikan toiminnan mukaisesti myös LVI- järjestelmien pieniä huoltoja, säätöihin, korjauksiin tai mittauksiin liittyviä tehtäviä.

 

Finalistit


Tehtäväkuvaus

 

Kilpailutehtävä perustuu kiinteistönhoitajan perustutkinnon ammatillisiin opintokokonaisuuksiin kiinteistön yleiset työt ja LVI-teknisten järjestelmien kunnossapito. Tavoitetasolla hyvä.

Hän osaa yhdistää kiinteistönhuoltopalveluihin myös muita palvelutehtäviä toimipaikan toiminta-ajatuksen ja liikeidean mukaan.

Työtehtävässä opiskelija käyttää käsityökaluja tehtävän suorittamiseen.

Kilpailuaika on max.1.5 tuntia kilpailijaa kohden sisältäen opastuksen, kilpailutyön suunnittelun, toteutuksen, itsearvioinnin sekä tuomariston antaman palautteen.

Kilpailuun voi ilmoittautua kaksi opiskelijaa / oppilaitos tai yksikkö.

Lajissa noudatetaan TaitajaPLUS kilpailusääntöjä, jotka löytyvät SkillsFinlandin nettisivuilta. Opiskelijalla on oltava laadittuna HOJKS.

Lajissa mahdollisesti tarvittava karsinta järjestetään Taitaja aikataulun mukaisesti joulu-tammikuun aikana, tarkka aika ja paikka ilmoitetaan 3.12.2010. Lajin loppukilpailun tarkka ajankohta Taitaja-finaalissa 2.-5.5.2011 ilmoitetaan karsintojen jälkeen.

Lisätietoja lajivastaava Mikko Pasonen ja Arto Karttunen, Ammattiopisto Luovi.

 

Finaalitehtävä

 

 taitajaplus_2011_kiinteistönhoito_finaalitehtävä.pdf

 

Tuomarit

 

Arto Karttunen, Ammattiopisto Luovi, Liperin yksikkö, (Päätuomari)
Heikki Nousiainen, Bovallius ammattiopisto, Pieksämäki
Lassila & Tikanoja Oyj

 

Yhteistyössä:

logo_luovi


© Copyright 2008 Skills Finland