TaitajaPLUS: Valmentava- ja kuntouttava koulutus

Tulosta
Kerro kaverille
 

Lähetä E-kortti

Lähetä kaverille sähköinen postikortti. Selaa korttejaNäytöslaji Valmentava ja kuntouttava koulutus


Valmentava ja kuntouttava koulutus on TaitajaPLUS-kisan näytöslaji vuonna 2011.

Valmentavassa ja kuntouttavassa koulutuksessa opiskelijat suuntaavat joko ammatilliseen perustutkintokoulutukseen tai valmentavan koulutuksen jälkeiseen työhön ja itsenäiseen elämään. Koulutuksessa hankitaan tietoja ja taitoja opiskelutaidoista, perustutkintokoulutuksista, ammatillisista työtaidoista, työelämästä sekä itsenäisen elämän arjesta ja sen hallinnasta.

Valmentavan ja kuntouttavan koulutuksen opiskelijat näyttävät osaamistaan yhteisen teeman mukaisissa rakentamis-, työ- ja purkamistehtävissä sekä toiminnan dokumentoinnissa ja esittämisessä yleisölle. Osallistujien paidat on painettu valmentavan koulutuksen opiskelijoiden toimesta. Näytöslajin toiminnan pedagogiset tehtäväkuvaukset on tuotettu kirjallisina ja kuvallisina dokumentteina suoritusten harjoittelun aikana.

Osallistujina on mm. Ammattiopisto Luovin, Bovallius-ammattiopiston ja SAKKYn valmentavan ja kuntouttavan koulutuksen ryhmien opiskelijoita Savosta, Pohjois-Pohjanmaalta ja Keski-Suomesta. Lajin ohjausryhmä valitsee näytökseen kutsuttavat ryhmät ilmoittautumisten perusteella.

Näytöslajin tarkka ajankohta Taitaja-finaalissa 2.-5.5.2011 ilmoitetaan helmikuussa. Lisätietoja ja sähköposti-ilmoittautumiset lajivastaava Mikko Pasonen ja Harri Huovinen Ammattiopisto Luovi.

 

TaitajaPLUS 2011, valmentavan ja kuntouttavan opetuksen näytös

 

TaitajaPLUS valmentavan ja kuntouttavan opetuksen näytös toteutetaan usean eri ammatillisen oppilaitoksen ja erityisoppilaitoksen valmentavien ryhmien toimesta. Toiminnassa olevaan ryhmään kuuluu 2-4 opiskelijaa. Näytöksen teema ja kokonaisuus koostuu kunkin toimijan työpanoksesta.

Näytöksissä esitellään valmentavan ja kuntouttavan opetuksen menetelmiä ja opiskelun tavoitteita. Opiskelijat esittelevät näytöksissään vuorollaan arjen taitoja, työelämään valmentautumista ja vapaa-ajan taitoja. Näytösten yhteisenä teemana on näytelmä "Lahja Äidille" näin äitienpäivää valmistellessa.

 

 s_amm_aik_200dpi

 

bovallius_opisto_logo_cmyk_25cm

 

luovi_logo_rgb


© Copyright 2008 Skills Finland