22.12.2009 10:15
 

Lähetä E-kortti

Lähetä kaverille sähköinen postikortti. Selaa kortteja


Taitaja 2011-tapahtuman kotisivut alkavat olla siinä vaiheessa, että rakenne ja graafinen ympäristö ovat valmiina ja sisällön tuottaminen on käynnissä.

Sirpa viestintä- ja markkinointivastaavana on kuvannut Taitaja-porukkaa ja osa kuvista lienee jo alustalle asennettukin. Samoin lajivastaavat ja varavastaavat työstävät näin vuoden viimeisinä työpäivinään lajikuvauksia sivuille vietäviksi. Tekstiä kuuluu olevan jo aika lailla ja lisää on tulossa. Hyvä niin - olemmehan itse asettaneet tavoitteeksi saada www-sivumme kaiken kansan pällisteltäviksi heti vuoden 2010 alussa.

 

Tuo aiemmin mainittu viestintä- ja markkinointivastaava on lähestynyt allekirjoittanuttakin näillä sisältöasioilla. Aluksi sain vienon pyynnön kirjoittaa lyhyt tekstinpätkä Taitaja 2011-sivujen blogiin. Minulle suotiin kunnia olla aivan ensimmäinen kirjoittaja blogissamme. Ei saanut pyytäjä tekstiä. Tuli uusi pyyntö – enää ei niin vieno, vaan sävy oli jo kotoisampi, melkein käskevä, luonteeltaan kuitenkin vielä pyyntö. No, kiireisiin vedoten en sitä tekstiä saanut vieläkään aikaiseksi ja pyytäjä jäi ilman. Tänään sitten tuli se kolmas soitto sähköpostin muodossa ja sen sävy oli jo aivan muuta kuin pyyntö. Käsky kuului ja oikein aikarajan kanssa. Huomenna olisi oltava jotain blogiin laitettavaa. Sain siis oivan syyn olla osallistumatta kodin Joulusiivoukseen näin vuoden pimeimpänä päivänä – minulla oli oikein dokumentti annetusta tehtävästä kiireisine aikatauluineen. Kiitin hiljaa mielessäni markkinointi- ja viestintävastaavaa…

 

Nyt oli siis kilpailujohtajan katsottava peiliin ja ryhdistäydyttävä. Tarkemmin ottaen piti katsoa Wikipediaan ja selvitettävä mikä se sellainen blogi oikein on. Tämän kaiken tietävän jokapojan tietolähteen mukaan Blogi on verkkosivu tai -sivusto, johon yksi tai useampi kirjoittaja kirjoittaa enemmän tai vähemmän säännöllisesti niin, että uudet tekstit ovat helposti löydettävissä , ja niin että vanhat tekstit säilyvät luettavina ja muuttumattomina uusista teksteistä huolimatta. Eihän tuo nyt niin vaikeaa voi olla.

No, niin! Ei muuta kuin työn ääreen. Kone päälle ja kuppi kahvia, Joulumusiikkia soimaan taustalle. Keittiössä Savon Sanomat auki. Washingtonin lumimyrsky, Saab historiaan, Aino-Kaisa Saarinen, Janne Ahonen. Hyviä aiheita kaikki. Kuumia uutiskiviä, joista olisi helppo kirjoitella blogiteksti – se ihan ensimmäinen. Kaikilla on noista varmasti mielipide.

Palaan koneelle, tekstinkäsittelyohjelma on avattu jo pari tuntia sitten. Tuijotan ruutua. Aiheet ja sanat eivät ainakaan vielä juokse ruudulla. No, no hätä.  Onhan tässä vielä huomiseen aikaa – monta tuntia.

Puoli yhdeksältä uutiset. Aiheita tulvii taas. Tämä tekee homman helpoksi. Saan tekstistäni ajankohtaisen, kun katson vielä nämä uutiset. Karjalassa kielipesä. Jouluaaton aatoksi erittäin huonoa ajokeliä. Tasavallan presidentti saanut Joulukukan ja Joulukuusen, muttei perinteistä Joulukalaa. Ei ole nykyisistä uutistenlukijoista Arvi Lindin seuraajaksi. Tämmöisiä uutisia. Maailman monimuotoisuudesta huolimatta ei ruudullani ole vielä edes otsikkoa blogitekstilleni. Koira ulos ja pissille. Alku aina hankalaa.

23.45 tulee Ulkolinja, jota en koskaan missaa - en nytkään. Sitä ennen olen syönyt juustoleivän. Anopin leipoman aidon maalaisruisleivän päälle olin loihtinut juuston kaveriksi myös lähikauppiaan siivuttamia meetvurstisiivuja, nimeksi vihreää ja oikeaa voita – sitä Valion punaista. Kursori vilkkuu ruudulla kutsuvasti, ehkä jopa vaatien. Aivolepona luen loppuun Remeksen uusimman, jota olen nautiskellut muutaman viikon iltalukemisina ja syön vielä neljä kylmää lihapullaa ja otan pienet nokoset. Herään klo 03.15. Vain monitorin kelmeä kajastus täyttää muuten pimeän työhuoneeni – se on vähän niin kuin Jouluvalo. Tai ei sittenkään. Päätän jatkaa nukkumista ja kirjoittaa sen tekstin sitten vasta aamulla. Deadline on puolilta päivin ja hammaslääkärin lisäksi minulla ei ole kalenterissa kuin kaksi tapaamista ennen lähtöä Kettusen Ranen 50-vuotispäiville. Ehtii sen siinä välissä, ja tekstihän menee kätevännopeasti sähköpostin liitetiedostona pyytäjälle – tälle markkinointi- ja viestintävastaavalle. 

Varttia vaille seitsemän vääntäydyn ylös. Tytär kyselee miksi koneeni on päällä vaikka minä olen vielä sängyssä. En vastaa mitään. Nyt on jo vähän niin kuin pakko kirjoittaa se juttu. TV päälle, sieltä uusimmat uutiset. Aamutoimiinkin menee vartti, mikä mahdollisille lukijoille tiedoksi saatettakoon. TV:ssä on vieraana joku artisti, joka puffailee uusinta pitkäsoittoaan. Kivan näköinen nainen, mutta ei hänestäkään yhtä lausetta enempää bloginjuurta revitä.  

Vartti aikaa valloittaa maailma kaunokirjallisin keinoin. Sitten se tulee - kaikkien aikojen aihe! Mikäpä olisikaan tuoreempi ja kiintoisampi aihe kuin kirjoittajan oma tyhjänpaperinkammo - tekstin kirjoittamiseen liittyvä tuska. Joka ainoa tavu ja sana ovat elettyä elämää – ja aivan tuoretta sellaista.

Kirjaimet alkavat juosta ruudulla. Suureksi iloksi ja yllätykseksi huomaan, että ruudulla on nyt tekstiä – saa pyytäjä haluamansa. Aanelonen on täynnä juuri ennen kahdeksaa. Siis ennen virka-aikaa!

Seuraavien kirjoittajien on tästä hyvä jatkaa ja parantaa yhteisen blogimme tasoa.
Jos markkinointi- ja viestintäihminen sallii ja tekniikka toimii, tämä teksti ilmestyy kaiken kansan luettavaksi vasta vuoden vaihduttua. Siksi on turhan aikaista toivotella hyvää Joulua. Mutta hyvää ja onnekasta uutta Taitaja 2010-vuotta toivotan kaikille blogimme lukijoille.

Ilkka T. Kemppainen
kilpailujohtaja
Taitaja 2011 Kuopio

Kommentit
Lisää Uusi Etsi RSS
+/-
Kirjoita kommentti
Nimi:
Sähköposti:
 
Kotisivu:
Otsikko:
UBBCode:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
=)=D=(XD:dizzy:T_T:blush:^_^=_=-_-:pout::angry:
=Oo_O:snicker::eyebrow::sigh::sick::whisper::whistle::nuu::gah::flame::cool:
:shy::kawaii::notfunny::snooty::uhh:X_XXB:talkbiz::grr::onoes::psychotic::scared:
:evil::nomnom::zombie::want::drunk::love::meow::music:
 
Ole hyvä ja kirjoita kuvassa näkyvä varmistuskoodi.
http:/www.pelipaidatsuomi.com  - http:/www.pelipaidatsuomi.com |30-05-2012 - 10:52:30
http:/www.pelipaidatsuomi.com/images/Adidas%20F50%20adizero%20TRX%...
Adidas F50 adizero TRX FG JalkapalloKengät Sininen Vihreä Valkoinen
Etsitkö kuuma Adidas Jalkapallokengät? JalkapalloKengät Messi Leather valettu jalkapallo boot vie kevyet ja tehokkaat F50 profiili ja postikortteja Adidas JalkapalloKengät Pistorasiaan monia uusia ominaisuuksia, nipistää täydellisyyttä tehdä toinen taivas maan päällä. Ja se löytyy näitä saappaat. Nahkaa muotit hienosti JalkapalloKengät Messi jalka suurta lukituksen, kun Adidas JalkapalloKengät Pistorasiaan epäsymmetrinen nyöritys mahdollistaa puhtaan potkiminen pinnalle. Miten he onnistuivat tekemään nahka boot painaa niin vähän laajemmaksi, mutta he tekivät! Jos Halpa Jalkapallokengät Adidas monipuolisuutta, he lisännyt Adidas F50 JalkapalloKengät extra "comfort" reunus on ruudussa, jotta voit kytkeä sen pois ultrakevyt reunus riippuen mielentilaan tai tarpeita. Sprint runko pohja verhoaa ulkopuolelle kantapää suuri Adidas Jalkapallokengät
Rolex Watches |01-06-2012 - 09:32:15
and reputation that they have Replica Watches UK earned.Those who live in trends, Rolex watches are the perfect choice for them. Being the first company to introduce waterproof watch case to the market, Rolex is a class by replica watches uk itself. These distinguished features of the Rolex watches have made them apart from others. Rolex watches are traditional as well as made with latest designs. We can say that replica watches uk they are fashion icons as well.These high quality Rolex watches are given priority while selecting trendy watches. Rolex watches for men are equally popular as of Rolex watches wrist watches for women as they satisfy the needs of both of them. One good thing about Rolex watches is that having diversity in their making. While manufacturing Rolex company take the close observation rolex replica of the latest trends and designs and finally come up with exclusive pieces that match up the latest trends.Rolex watches add elegance to the outlook of a person but ...
Coach Purses  - Jimmy Choo Outlet |11-07-2012 - 08:24:26
As a result of a might be so effective in serving Marni Outlet. The voice recognition software is a bit slow Coach Factory Outlet.
111111111111111  - 1111111111111111 |14-07-2012 - 05:24:40
uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuus
Juicy Couture Outlet  - Juicy Couture Outlet |14-07-2012 - 05:42:35

the famed checks dominated the skirts the perfume bins and presently the Burberry bags Celine Luggage Bags. You'll be able to keep clear of ordering fakes by do your shopping in an authentic web-site like Burberry Uk Celine Luggage Bags. There are several awesome deals as well as outright steals on Burberry bags Celine Luggage Tote. we're going to get it in stock for you personally this is certainly labeled as VIP order Celine Handbags. There are numerous outstanding reductions and also outright steals on Burberry bags Celine Purse.
http:/www.pelipaidatsuomi.com  - http:/www.pelipaidatsuomi.com |04-08-2012 - 05:48:00
http:/www.pelipaidatsuomi.com/images/Adidas%20Predator%20Absolado%...
Adidas Jalkapallokengät[/b] rajoitettu painos, ultrakevyt versio tämän vuoden kuumin uusi boot!AdiPower voit hallita palloa ja hallita peliä. Ja tämä uusi Adidas Predator JalkapalloKengät[/b] SL versio on vielä kevyempi kuin edeltäjänsä Halpa Jalkapallokengät Adidas[/b] synteettisiä uskomatonta kestävyyttä, asentaa ja tuntevat. Silicon kumi Predator teknologia mahdollisimman kaarros ja valvontaan Nubuck kosketus kantapään vuori ja valmiiksi valettu EVA pohjallinen viihtyvyyden. Inner alustan JalkapalloKengät Turf[/b] PowerSpine on välipohja. Tämä voima selkärangan jalkaterän luo suurimman kuvausmahdollisuudet minimoimalla energia menetetty ammuttaessa adiPower Predator SL TRX Firm Ground Kiinnitystapit Adidas Jalkapallokengät[/b]!
UPPER: Adidas adiPower Predator SL pystyy vähentämään painoa entisestään vapauttamalla erittäin kevytversio Adidas Predator JalkapalloKengät[/b]. Huolella synteettinen ylempi Äärimmäi...
Louis Vuitton Shoes  - Louis Vuitton Shoes |18-08-2012 - 22:34:56

Vintage diamond Engagement Pearl Rings can add spark in your whole lifespan Louis Vuitton Purses. Classic diamond Engagement Pearl Rings can include spark in your full daily life Louis Vuitton Bags. The term classic could possibly be applied to jewellery and that's evocative of the individual era Louis Vuitton Handbags. it frequently a smart idea to understand a bit of concerning the stylistic features Louis Vuitton Bags. Mostly most authorities contemplate that to become an engagement ring sets Louis Vuitton Shoes.
Louis Vuitton Outlet Stores  - Louis Vuitton Outlet Stores |01-09-2012 - 04:06:53

by having an exterior under-flap slide bank account to assist retain an individual organized Cheap Coach Handbags. While in the event that there have been an expert benefit with regard to complete proficiency Cheap Coach Purses. mark0wodl The idea attributes mixed imitation buckskin alongside crinkled artificial obvious Cheap Coach Purses. this unique purse additionally delivers a modern-day strike Coach Coupons. that yields the peerless superior excellent quality which happens to be located on the coronary heart Coach Coupons.
Louis Vuitton Outlet  - Louis Vuitton Outlet |13-09-2012 - 19:16:09

the bats need to be pretty grateful to truly feel suitable greater than a particular Louis Vuitton Outlet. But my father is in graphic style and design my sister is in bundle style Coach Outlet. image of him within a knight bib keeping a goblet of mead Coach Outlet. There're inordinate for that benefit of underneath way private faculty Coach Outlet. satchel ended up stars within the sweet girly collection Michael Kors Outlet. But it's possible which was just an isolated awful day Louis Vuitton Outlet. verified for us that she has without a doubt met our favorite gloved maestro Louis Vuitton Outlet. together with patents metallic snake pores and skin effects and vibrant floral materials Louis Vuitton Outlet. this adorable present is outlined with gold ironmongery Louis Vuitton Outlet. satchel ended up stars in the sweet girly collection Coach Outlet.
Ugg Boots Uk  - Ugg Boots Uk |22-09-2012 - 22:43:40

a acknowledged businessperson or perhaps worry buoy offer Coach Outlet. "Hand-me downs" haven't ever undoubtedly been more Coach Outlet. It can be difficult to operate into large good quality outfits or possibly footwear Coach Outlet. which is thought to be staying by a further yrs Coach Outlet. favorite and thus hip to convey the the very least Coach Outlet Store.
Nike NFL Jerseys  - Nike NFL Jerseys |22-09-2012 - 22:46:51

It is possible to be certain of becoming an extremely really good value for the bag Ugg Boots On Sale. get some thing that may be planning to last for quite a while to come back Ugg Outlet. Most women adore artist purses and girls adore bargains Ugg Boots Clearance. broad number of scale back worth artist handbags Ugg Boots Clearance. with artist handbags don want to invest full price tags Ugg Boots Uk.
Uggs On Sale  - Uggs On Sale |22-09-2012 - 23:20:09

Have to you sustain absent through the street aspect hawkers Gucci Outlet. they can most in all likelihood be appealed through the purses Gucci Outlet. so well-liked inside the modern-day culture Gucci Outlet. The a lot of even more very important is that if you ought to convert out Gucci Outlet Store. that resemble their designer counterparts really closely Gucci Outlet.
Coach Outlet  - Coach Outlet |22-09-2012 - 23:42:54

take a look at validity warning or maybe grades Chanel Outlet Online. Primary manufacturers choose some sort of trademark over the custom made Chanel Outlet Store. established of two will likely be seek out this managing shoe Chanel Outlet Store. programs however, you could very well be equipped to look for some exceptional bargains Chanel Outlet Online. whereas that you are finding a set of two Chanel Outlet.
Cheap NFL Jerseys  - Cheap NFL Jerseys |22-09-2012 - 23:49:32

It'll signify paying out some a lot more capital to begin with Gucci Outlet. Asian preparing can be to hold the acceptable equipment Gucci Outlet. Asian cooking is to always hold the appropriate devices Gucci Outlet. but was uncertain on how flattering they might be Gucci Outlet. Software The figuring out fabrics on the market Gucci Outlet.
cosmetics  - dfgdh |08-10-2012 - 07:20:28
http:/www.macmakeupwholesale-ol.com
http:/www.macmakeupwholesale-ol.com/mac-cosmetics-mac-hello-kitty-...
http:/www.macmakeupwholesale-ol.com/mac-cosmetics-mac-wonder-woman...
http:/www.macmakeupwholesale-ol.com/mac-cosmetics-special-offer-ma...
http:/www.macmakeupwholesale-ol.com/mac-cosmetics-4-colors-eye-sha...
http:/www.wholesalemaccosmetics2uk.co.uk
http:/www.wholesalemaccosmetics2uk.co.uk/mac-foundation-concealer-...
http:/www.wholesalemaccosmetics2uk.co.uk/mac-makeup-blush-collecti...
http:/www.wholesalemaccosmetics2uk.co.uk/mac-cosmetics-powder-c-9....
http:/www.wholesalemaccosmetics2uk.co.uk/mac-disney-venomous-villa...
Woolrich Parka sale  - Woolrich Parka sale |12-10-2012 - 11:54:57
The exact set may perhaps land on the road whilst still being Woolrich Parka sale never ever duplicate by using. There isn?t any material that can compare with Cashmere; it?s so luxurious and high-class, and very cheerful furthermore good for just a person. Water repellent level using a fleece Moncler jacket uk may possibly make this situation a coat so you can get within just climate. Each compact complement makes this important top quality cover the right choice for girl moving around.
cheap generic viagra  - cheap generic viagra |13-10-2012 - 15:27:34
iixzim cheap generic viagra ynfgMF vNUpUO buy cheap cialis 7926 buy viagra ksKGyz
Wholesale Mulberry Bags  - Wholesale Mulberry Bags |17-10-2012 - 09:47:03
A cool greatcoat I in reality like it
Discount Marc Jacobs
Marc Jacobs Online
Marc Jacobs Outlet
Backpacks
For Her
Backpacks
Dress
Dress
Dress
M3113029
New Arrival
New Arrival
New Arrival
Shoes
Shoes
Shoulder Bags
Shoulder Bags
Tote Bags
Fragrance
Tote Bags
Fragrance
New Arrival
Shoulder Bags
Sunglasses
Sunglasses
A right summer wearing
payday loans  - payday loans |19-10-2012 - 05:32:15
qjunejc payday loans elFlo quick payday loans >:-OOO no fax payday loans 1282
cash advance  - cash advance |20-10-2012 - 17:31:21
zvxtdjc cash advance :-O payday loans Canada >:-OOO same day loan 8745
payday loans  - payday loans |22-10-2012 - 08:50:53
iurucvg payday loans bFDet cash advance online stfuh instant Payday Loans 4517
Payday UK  - Payday UK |25-10-2012 - 08:56:11
qpdznwl Payday UK %-[[[ fast payday loan 3167 payday loan Canada 7748
how to order viagra  - how to order viagra |30-10-2012 - 10:14:32
wgstzokl how to order viagra 5119 cialis order express 4743
Payday UK  - Payday UK |31-10-2012 - 11:12:07
wejrsqog Payday UK 0072 payday loans Oh >:]] cash advance loans 5993
online payday  - online payday |06-11-2012 - 08:29:06
gnxxqwt online payday =-] payday loans uMmWi payday loan Canada 6806

!joomlacomment 4.0 Copyright (C) 2009 Compojoom.com . All rights reserved."


© Copyright 2008 Skills Finland