Kirjoittanut Tarja Vainionpää
16.09.2010 07:21
 

Lähetä E-kortti

Lähetä kaverille sähköinen postikortti. Selaa kortteja

 

 

Kuuman kesän jälkeen taitaa olla tiedossa yhtä kuuma ja hikinen, mutta varmasti myös ikimuistoinen talvi. Kuopion Taitaja2011 kisoihin valmistaudutaan jo täysillä.  Tarkkailut ja muiden tekemisistä oppimiset Vaasan ja Oulun kisoissa ovat nyt takanapäin ja vastuu on meillä, omat Kuopion kisat häämöttävät kevään kohokohtana.

Lajivastaavan päässä pyörivät kisatehtävien viilaukset ja yhteistyökumppaneiden hankkimiset.  Kuka tulee tuomariksi?  Onnistuvatko villit ideamme? Saammeko videokuvaa hallille? Minkä kokoinen sen näyteikkunan pitää oikeasti olla? Ovatko tehtävät tarpeeksi kattavat, vaativat ja mukavat? Saammeko arvioinneista tasapuolisia? Viihtyvätkö katselijat? Syttyykö kipinä? Ihania pähkinöitä purtavaksi talven harmauteen –ainakin omassa sydämessäni palaa innostuksen kipinä! Hienoa olla mukana toteuttamassa jotakin näin suurta ja mahtavaa!

Ammattina visualisti.  Visuaalisuus on nykypäivänä tärkeässä asemassa niin kauppojen sisutuksessa, esillepanossa kuin näyteikkunoissakin. Messuosastotkin kilpailevat paremmuudesta ei pelkästään esiteltävän tuotteen paremmuudesta, mutta myös visuaalisen ilmeen paremmuudesta. Somistuksen messuosasto rakennetaan Kuopio-halliin keskeiselle paikalle. Tekniikkapäällikön kanssa olemme vääntäneet kättä osaston koosta ja niinhän siinä on käynyt, että neliöistä on ollut pakko tinkiä. Nykyaikaisilla tekniikoilla saamme kuitenkin osastotomme laajennettua torille saakka ja ehkäpä rakennamme jonkinlaisen lonkeron myös virtuaalimaailmaan Osaamon SecondLife-saarelle, puhumattakaan italialaisesta verkkotuomarista.

Olemme Savon ammatti- ja aikuisopistossa todella ylpeitä aikaansaannoksistamme. Missä ikinä liikummekaan muistamme myös markkinoida kisojamme. Saku ry:n golfkisoihinkin sonnustautui iloinen joukko Sakkyn golffareita Taitaja2011 –ilmapallot iloisesti pomppien bägin kyljessä.

Kisaorganisaation mittavuudesta kertoo jonkin verran myös se, että lajiohjausryhmien kokoontumispäivässä oli mukana yli 300 ihmisiä pohtimassa kisatehtäviä, kisa-aluetta, kestävää kehitystä sekä kansainvälisyyttä - kisojemme teemoja. Somistuksen tiimi kasvoi kahden ammattimaisen naisen verran; Pia Kotro ja Eliina Hartojoki.  Taitaja 2012 -kisojen järjestelyvastuu on myönnetty Jyväskylän ammattiopistolle ja sovittiin, että Pia ja Eliina organisoivat tammikuussa somistuksen semifinaalit aivan kuten me teimme Oulun semifinaalit vuotta aiemmin. Yhdessä tekeminen on Taitaja-organisaation avainsana. Kaikki se tieto, kokemus ja oppi, jonka me olemme hankkineet Vaasasta ja Oulusta välittyy mukavasti uusille tekijöille ja verkosto kasvaa.

Kommentit
Lisää Uusi Etsi RSS
+/-
Kirjoita kommentti
Nimi:
Sähköposti:
 
Kotisivu:
Otsikko:
UBBCode:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
=)=D=(XD:dizzy:T_T:blush:^_^=_=-_-:pout::angry:
=Oo_O:snicker::eyebrow::sigh::sick::whisper::whistle::nuu::gah::flame::cool:
:shy::kawaii::notfunny::snooty::uhh:X_XXB:talkbiz::grr::onoes::psychotic::scared:
:evil::nomnom::zombie::want::drunk::love::meow::music:
 
Ole hyvä ja kirjoita kuvassa näkyvä varmistuskoodi.
lily  - http:/www.pelipaidat-nhl.com/ |07-04-2012 - 03:52:07
http:/www.pelipaidat-nhl.com/images/Nike%20Mercurial%20Vapor%20VII...
Nike Mercurial Vapor VIII FG JalkapalloKengät sininen oranssi[/I][/I]
Ei ole väliä mitä kokoa jalkasi on, voit silti löytää parhaiten sopivat kengät sinulle. Nike Mercurial Vapor jalkapallo [/B]kengät ei vain sovi teidän jalat, mutta ne tekevät Näytät mahtava myös. On kiistatonta, että Nike Mercurial jalkapallokengät[/B] ulkonäkö usein luovat hyvän vaikutelman sinulle. Jos olet kiinnostunut liikunnasta, etenkin käynnissä, ymmärrätte, että käynnissä ei ole lyhyen ajan toimintaa. Voit ajaa joka aamu parantaa terveydelle tai voit myös liittyä pieniä tai suuria rotuja ansaita rahaa. Ei ole väliä mihin tarkoitukseen ovat, sinun pitäisi saada kestävä kenkäparin joka voi tarjota sinulle ihanin mukavuuden ja tehdä rakastat käynnissä enemmän ja enemmän. Nike Mercurial Vapor  jalkapallokenkiä[/B] tyydyttää kaikki tarpeesi. Sikäli kuin olen edellisessä linjat, Nike Mercurial Vapor III FG jalkapallokenkiä[/B] on brändi...
Omega Replica |01-06-2012 - 09:31:52
That is why there are two Rolex Watches unique kinds of watches which are known as ladies replica rolex watches and men replica rolex watches. When it comes to the gender replica rolex watches, they are typically known Omega Watches UK as luxury designer watches involving Tag Heuer replica rolex watches, Cartier replica rolex watches, Mont Blanc replica rolex watches, Zenith replica rolex watches, Omega replica replica watches uk rolex watches, Daytona replica rolex watches, Date Just replica rolex watches, GMT Master 2 replica rolex watches, Breitling replica rolex watches, Submariner replica rolex wrist watches watches, Day Date Replica rolex watches, Ferrari replica rolex watches, and many others.What kind of style do you need? Well nothing is more unique and competitive than adopting the style rolex replica of replica rolex watches. They are the most lovable and peaceful watches. With the wearing of fake rolex watches onto your wrists, you would be instantly able to get a natur...
lily  - Uusi Nike Mercurial Vapor VIII FG |20-07-2012 - 08:17:19
http:/www.pelipaidatnhl.com/images/Nike%20Mercurial%20Vapor%20Supe...
Nike Mercurial Vapor Superfly III FG violettiti keltainen Cristiano Ronaldo[/I]
Jos olet Nike Mercurial Vapor fanit[/B], sinun olisi jännittävää uudet toimijat ja uudet värit Mercurialin Vapor. On hämmästyttävää tällaisia monia värejä vaihtoehto. Tämä Nike kengät [/B]aina ensimmäinen valinta jalkapalloilija.
Nike Mercurial Vapor Superfly VIII[/B] on edelleen erittäin kevyt!Paino vain 8,3 unssia, joten voit lentää nopeammin kentällä! Se käyttää yhä flywire tekniikkaa. Cristiano Ronaldo[/B] rakastaa sitä. ja sinä?
http:/www.pelipaidatsuomi.com  - http:/www.pelipaidatsuomi.com |24-07-2012 - 10:42:44
http:/www.pelipaidatsuomi.com/images/Adidas%20Predator%20LZ%20TRX%...
Predator SL on erittäin kevyt versio Adidas Jalkapallokengät[/b] adiPower Predator.AdiPower Predator on tarkoitettu niille, jotka hyökkäävät heidän vastustajansa. AdiPower Predator on suunniteltu pelaajan mielessä.AdiPower Predator SL on uusin sukupolvi Adidas Predator JalkapalloKengät[/b], paino on rediculous 7 unssia, joka on kevyin Pred mennessä.
Sen lisäksi on niin kevyt, voit melkein unohtaa päällään soccer knaapit, heille annetaan nimi Predator, joten ne ovat Predator teknologia, antaa sinulle parasta pallonhallinnan, JalkapalloKengät Turf [/b]kaarros ja valtaa. Aloita löytäminen takana net näissä bad boys tiputtaa kiinnitystapin niin kevyt ja mukava, voit mennä koko 90!
Kevyin adiPower Predator SL Halpa Jalkapallokengät[/b] on kehittynyt yksi suosituimmista kengät peli tänään, vain television päälle, näet paljon tähdet laittavat luottamuksensa Predator. Halpa Jalkapallokengät Adidas[/b] Predator on viiv...
Louis Vuitton Handbags Outlet  - Louis Vuitton Handbags Outlet |04-09-2012 - 23:58:47

Burberry designer purse copies will start off researching very a fact Coach Factory. Mens meets could be donned by using an open-neck tshirt see learn how to refrain from coloration shirt Coach Factory Outlet. with Carlos Falchi willpower in direction of ambiance has received into a enhance Michael Kors Outlet Stores. It blends the luxuriousness and severe sports activities and it truly is the mix of manner Michael Kors Outlet. Where by to acquire a pair of these with high quality and decreased amount Michael Kors Outlet Store. bags could be marketing and advertising profits with distinct niche market merchants or localized mall merchants Coach Purse. so they do consider with reference to your amount on our wellbeing Michael Kors Outlet Store. These kinds of plans materialize to generally be thriving likewise as in conjunction Michael Kors Bags Outlet. The footwear of it promote particularly nicely within the intercontinental market Michael Kors Shoes Outlet. Whereby to purchase a...
womenuggboots  - uggbootsoutlet |13-10-2012 - 17:37:15
Toshiba or perhaps you want to personal computer equipment and software program on your particular organization or company this sort of as from ReStockit. You might just be trying to find outfits bootswomens ugg coupon code ugg coupon code , a present for the partner or even a guide to know to go through ugg slippers ugg slippers. No matter what you intend to acquire you then must be conserving about the transport with the quite minimum using a cost-free transportation coupon. Generally the best discounts on-line are these that happen to be readily available for a significant vacations like for Cyber Saturday or prior to Xmas http:/www.nateshoes.net/images/thumbnails/ugg classic mini boots/2... bootssize4 . They're normally seasonal gives and could only very last for that day or two when could go on with regards to months bootswomen . Which is why you should to maintain up to date on just what discount coupons and specials are on present. There are many locations to save lots of
Nimetön  - adidas Predator LZ Jalkapallo kiinnitystapit |13-11-2012 - 04:33:12
http:/www.pelipaidatnhl.com/images/Adidas%20Predator%20LZ%20TRX%20...
Adidas Predator LZ TRX FG JalkapalloKengät Vihreä Musta
Osta kuumin uusi jalkapallo knaapit[/B], Adidas Predator LZ (Lethal Zones)[/B]. Ole vaarallisin pelaaja kentällä näillä uusittua ultrakevyet knaapit, nyt mukana uudistettu synteettinen ylempi luomisesta lisääntyvälle pallo tuntumaa ja kestävyyttä. Adidas Predator LZ [/B]remixejä suosittu Predator jalkapallo kenkämalliston sisällyttämällä "Sprintframe" pohja alunperin nähnyt adidas F50 adizero[/B], jolloin nämä knaapit jopa kevyempi kuin viime Adidas Predator SL[/B]. Kuten muutkin viime pro tason knaapit Adidas, Adidas Predator LZ on miCoach teknologiaa, jonka avulla voit seurata suorituskykyä kenttään. Etsi Predator Lethal vyöhykkeet olevan jalat suosikki kansainvälisten jalkapallo tähdet kuten Kaká ja Robin van Persie.

Nimetön  - nopeus Nike jalkapallokengät: Nike Mercurial Vapor |28-11-2012 - 09:11:00
http:/www.pelipaidatnhl.com/images/FC%20Juventus%20Nike%20Mercuria...
FC Juventus Nike Mercurial Vapor VIII FG JalkapalloKengät Valkoinen Musta
Se on aerodynaaminen muotoilu loistaa keinotekoisella-ruohoa pintoja.Sisäinen kantapää counter ja pehmustettu kaulus vuorin apuvälineet mukavuutta ympäri jalka, kaikki esitetyt nopeuden Nike jalkapallo boot[/B] että painaa vain 265g.
Muotoiltu viime peilit jalka muoto Premium sovi.
Synteettinen nahka ylempi vakautta, ihanteellinen istuvuus ja parempi pallonhallinnan.
Muotoiltu reunus ja Phylon kantapää wedge kevyt iskunvaimennus matala.
Innovatiivinen Nike Mercurial Vaopr VIII[/B] veto malli on suunniteltu erityisesti nopeutta tekonurmella.
Nike Mercurial Vapor VIII jalkapallokengät Nike [/B]kuluneet Cristiano Ronaldo. Esittelyssä Mercurial Victory[/B], kevyt ja luotettava valinta pelaajille, jotka vaativat nopeaa ohjailu ja nopeammin ajattelua.
payday loan  - payday loan |09-01-2013 - 04:59:48
sioidof payday loan 0150 payday loans online 4748 payday UK %-[[[
pay day loans  - pay day loans |11-01-2013 - 07:05:58
flysin pay day loans 5066 payday loans 4213 payday loan bnkQQ
pay day loans  - pay day loans |12-01-2013 - 06:28:17
sxkkgvke pay day loans 6929 pay day loans umfFrs quick quid =-]
payday loans  - payday loans |16-01-2013 - 03:52:09
jtmefuh payday loans >:]] pay day loans >:]] quickquid 2979
payday loans  - payday loans |20-01-2013 - 14:24:57
llmwqyp payday loans =-] payday loan >:]] quick quid azaYZ
payday loan  - payday loan |24-01-2013 - 12:16:17
rembpl payday loan 0345 payday loans QYZuo pay day loans >:-OOO
payday loans  - payday loans |26-01-2013 - 18:47:48
mxmsha payday loans IcVVVR pay day loans 2179 payday loan 7988
buy cheap viagra  - buy cheap viagra |29-01-2013 - 14:36:00
qtsprqa buy cheap viagra 8700 buy cheap cialis NiCZD
viagra  - viagra |02-02-2013 - 06:36:05
xzdjgskb viagra 9588 buy cialis doctor online 3455
generic viagra  - generic viagra |04-02-2013 - 05:08:46
okiniolc generic viagra 7153 generic cialis online tEsno
pay day loans  - pay day loans |05-02-2013 - 09:11:47
kkmwdsaq pay day loans usJPPn payday loan JKPqA pay day loans %-[[[
order viagra online  - order viagra online |05-02-2013 - 10:08:50
hxctpbw order viagra online 0657 cialis order 5 mg NsSoN
payday loans  - payday loans |12-02-2013 - 13:24:37
jlwopb payday loans >:-OOO payday loans online 0185 payday loans UeUBh

!joomlacomment 4.0 Copyright (C) 2009 Compojoom.com . All rights reserved."


© Copyright 2008 Skills Finland