MästarePLUS

Skriv ut
Skicka sidan
 

Skicka e-kort

Lähetä kaverille sähköinen postikortti. Selaa kortteja
© Copyright 2008 Skills Finland
 

MästarePLUS 

 

I samband med Mästare-tävlingarna anordnas MästarePLUS-tävlingarna i yrkesskicklighet för studerande i behov av specialstöd. Deltagarna i MästarePLUS-tävlingarna har något hinder eller handikapp, som påverkar vardagslivet. För att få delta förutsätts det att tävlingsdeltagaren har en fastställd IP (individuell plan för undervisningen). Det finns ingen övre åldersgräns men de tävlande bör ha fyllt 15 år.

 

För deltagarna i MästarePLUS pågår tävlingen i 1-2 dagar, och tävlingstiden varierar mellan 3-6 timmer per dag. I de individuella grenarna deltar 3-8 tävlande, och i par grenar är antalet tävlande 3-6. Deltagaravgiften är mindre än i andra Mästare-grenar.

 

I MästarePLUS grenarna följer man noggrant tidtabellerna, bl.a. gällande anmälan och kval.

 

Följande grenar är MästarePLUS tävlingsgrenar under tävlingen 2011: fastighetsskötsel, rengöringsservice samt cateringkock partävling för kockar och servitörer. Undervisning och handledning i tränings- och rehabiliteringssyfte visas i år som uppvisningsgren.

 

I en del Mästare tävlingsgrenar finns det möjlighet att delta som 8+1 tävlande. För mer exakta krav gällande en deltagare i 8+1 se Mästarereglerna 5.1. Grenvisa förfrågningar gällande 8+1 deltagare, ta kontakt med berörd grenansvarig.

 

 

Grenansvarig
Mikko Pasonen
Den här e-postadressen är skyddad från spam bots, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den
040 319 3385

 

Vice grenansvarig
Harri Huovinen
Den här e-postadressen är skyddad från spam bots, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den
GSM 040 319 3111

 

I samarbete med:

 

 


© Copyright 2008 Skills Finland