KuPS ja Taitaja 2011-tapahtuma yhteistyösopimukseen

Tulosta
Kerro kaverille
31.01.2011 09:31
 

Lähetä E-kortti

Lähetä kaverille sähköinen postikortti. Selaa kortteja
Veikkausliigassa pelaava Kuopion Palloseura ja Taitaja 2011-tapahtuma ovat solmineet tätä kevätkautta koskevan yhteistyösopimuksen. Kuopiossa järjestetään 3.-5. toukokuuta valtakunnallinen Taitaja 2011-tapahtuma, johon on tulossa peräti 40 000 kävijää.

Taitaja-logo näkyvästi esillä talvikauden pelipaidoissa

Taitaja-tapahtuman logo on näkyvästi esillä KuPS-joukkueen pelipaidoissa, joilla pelataan tämän kevään turnausottelut sekä Liigacupin ottelut. Aidot pelipaidat myydään Liigacupin päätyttyä keräilyharvinaisuuksina ja paitamyynnistä saatavat tuotot tullaan lahjoittamaan Alavan lastensairaalalle. Uudet pelipaidat otettiin ensi kerran käyttöön perjantaina alkaneessa Uusi Lahti Cupissa, jossa KuPS-joukkue on pelannut hyvin edeten sunnuntaiseen loppuotteluun saakka.

”On hienoa, että yhteistyökumppani löytyi talvikaudelle ja pääsemme kohtaamaan tätä kautta tärkeän kohderyhmän. Hieno mahdollisuus hyväntekeväisyyteen Alavan lastensairaalan kanssa kiinnosti myös, hyväntekeväisyyden lisäksi meille on tärkeää näkyä valtakunnallisessa Taitaja-tapahtumassa”, KuPS Oy:n toimitusjohtaja Jarmo Heiskanen iloitsee.

Yhteistyö tuottaa hyötyä molemmille osapuolille

Savon ammatti- ja aikuisopisto sekä Ylä-Savon ammattiopisto järjestävät yhdessä toukokuisen Taitaja 2011-tapahtuman. Kilpailunjohtajana toimiva Ilkka T. Kemppainen on myös innostunut yhteistyön tarjoamista molemminpuolisista mahdollisuuksista.

”Meidän intressiryhmänämme on koko nuoriso ja tavoitteenamme on nostaa eri alojen huippuosaajia esille. KuPS:n kanssa tätä yhteistyötä tehdään uuden kohderyhmän kanssa ja kannattaa muistaa, me olemme myös eräänlainen urheilukoulu”, Kemppainen muistuttaa.

”Tämän yhteistyön kautta me voimme auttaa lapsia ja nuoria joissain erikoistapauksissa, kuten nyt Alavan lastensairaalaa. Sairaala on myös Savon ammatti- ja aikuisopiston yhteistyökumppani ja Taitaja-kilpailun kautta me haluamme olla tukemassa Alavan sairaalan tekemää hienoa työtä lasten parissa”, Kemppainen korostaa.

 

http:/www.kups.fi/2009/fi/include/ajankohtaista.php?we_objectID=3322

Martti Juurtela


© Copyright 2008 Skills Finland