Yritysyhteistyö

Print
E-mail
 

Lähetä E-kortti

Lähetä kaverille sähköinen postikortti. Selaa kortteja
© Copyright 2008 Skills Finland
Unfortunately there is no translation available for this page

Taitaja-tapahtumassa koulutus ja yrityselämä kohtaavat. Yritykset antavat Taitaja SM-kilpailun käyttöön henkilökuntaansa, koneita, laitteita, rahaa ja asiantuntemusta. Myös ammatillisten oppilaitosten kanssa solmitaan sopimuksia, joista suurin osa on tuomarisopimuksia.     

Taitaja on Kuopion seudun suurimpia yleisötapahtumia vuonna 2011. Tapahtumaan odotetaan noin 40 000 kävijää. Tapahtumapaikkana toimii Kuopio-halli, jäähalli ja niiden ympäristö. Taitaja järjestetään vuosittain eri puolilla maata, vuonna 2010 se oli Oulussa. Yleisöllä on vapaa pääsy.

 

Taitaja 2011 tarjoaa yhteistyökumppaneilleen valmiit yhteistyöpaketit, joiden perusteella on helppo valita yrityksellesi tai yhteisöllesi sopivin osallistumistapa.

 

Yhteistyösopimusten arvo voi koostua yhdistelmästä koneita, laitteita ja/tai rahaa. Yhteistyöpaketin sisältö on aina lajikohtainen ja yksityiskohdat sovitaan yrityksen tai yhteisön resurssien ja tavoitteiden mukaisesti. Kumppanilla on oikeus käyttää Taitaja 2011 Kuopio-logoa omassa markkinoinnissaan.

 

Valmiit yhteistypaketit löytyvät vasemmalta  klikkaamalla "Yhteistyöpaketit" palkkia; aukeaa kuva jonka saat suurempana sitä vielä kerran klikkaamalla.

 

Hyödynnä Taitaja yleisötapahtumana täysimääräisesti ja tehosta näkyvyyttäsi!

 

Kilpailujohtaja
Ilkka Kemppainen
GSM 044 785 3165
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

 

 

 

 


© Copyright 2008 Skills Finland